Tolauapiga ma le afi o le sapalai eletise i fafo, ua uma ona "taʻitaʻia" le tulaga o le lalolagi

O le mea moni, o le "fiva tolauapi" sa i ai mo le tele o tausaga.Faʻamatalaga mai le IMedia Consulting o loʻo faʻaalia ai i le 2021, o le maketi autu o le tamaoaiga o le tolauapiga a Saina na oʻo atu i le 74.75 piliona yuan (RMB, tutusa i lalo), faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tausaga i le 62.5%;o le tele o maketi fesootai na oʻo atu i le 381.23 piliona yuan, faʻatasi ai ma le tuputupu aʻe o le tausaga-i-tausaga o le 59%.O loʻo faʻamoemoeina i le 2025, o le a oʻo i le 248.32 piliona yuan le maketi autu o le tamaoaiga o le tolauapiga a Saina, ma o le a oʻo i le 1,440.28 piliona yuan.

户外电源使用场景-(5)

 

Faatasi ai ma i latou, o le "vevela o le tolauapiga" ma le afi o le "sapalai eletise fafo" (ua taʻua o le "sapalai eletise e teu ai le eletise") lenei oloa e tasi.

O le sapalai o le paoa i fafo o se tamai nofoaga feavea'i e molia ai ma se maa lithium-ion ua fausia ma e mafai ona teu ai lana lava eletise.E tutusa ma se faletupe tele.I le taimi nei, o le malosiaga faʻaogaina o le eletise i fafo i luga o le maketi e mafai ona oʻo atu i le 3000W, lea e mafai ona faigofie ona faʻauluina soʻo se masini eletise tolauapi ma faʻafeiloaʻi le manaʻomia o le eletise o tagata fiafia i tolauapiga mo ni nai aso.

Faʻavae i luga o lenei, i le 2021, Tmall faʻasalalau le lisi o mea pito i luga e sefulu o le "Double 11" i le tausaga.I le 2022, "Tmall May Day Consumption Trend Report" faʻamaumauga na faʻaalia ai i le 2022, o le faʻatau atu o le eletise i fafo i luga o le fausaga na faʻateleina nai lo le faalua pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, ma o le tuputupu aʻe i le 3 tausaga talu ai na sili atu nai lo. 300%.

I le 2023, o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le eletise i fafo. -tausaga fua faatatau o le 142.94%.

E taua le maitauina o le tuʻuina atu o le eletise i fafo e ala i le tufatufa vevela "tolauapiga", i tausaga talu ai nei i le televave o le atinaʻeina o maketi i totonu o le atunuʻu, i le maketi i fafo, o le sapalai o le eletise i fafo ua "galop" mo le tele o tausaga.

O le Lipoti Suesuega i le Atinaʻeina o le Portable Energy Storage Industry na faʻasalalau mai e le China Chemical and Physical Power Supply Industry Association i le 2021, o loʻo faʻaalia ai o le pisinisi e teu ai le malosi feaveaʻi a Saina o se pisinisi e iloagofie uiga faʻatau atu.O le alamanuia atoa e sili atu nai lo le 90% o le gaosiga ma le auina atu i fafo, ma o le gaosiga tele o le lalolagi ma le faʻatau atu o le teuina o le malosi feaveaʻi.

I se isi faaupuga, faʻatusatusa i le maketi i totonu o le atunuʻu, o maketi i fafo o le maketi o le malosi i fafo.

01 Ta'uta'ua "faletupe tele totogi"

Jackery O faʻamaumauga o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai i Amerika i Matu, Europa ma Iapani ma isi atunuʻu ma itulagi o aganuu tolauapi matutua, o tagata fiafia i tolauapiga e sili atu ona masani mo se taimi umi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata Iapani e fiafia i tolauapiga e fiafia i aso e lua ma le tasi po o malaga tolauapi, ma e mautinoa lava o le a latou faʻaogaina telefoni feaveaʻi, komepiuta feaveaʻi ma isi masini faʻaeletoroni i a latou malaga tolauapi.

O le tula'i mai o le eletise i fafo o le lithium ua faafaigofieina ai le latou tolauapiga.

Faatasi ai ma le matagi o le tolauapiga aganuʻu toe agi i tua i le fale, tagata talavou vave fiafia i le olaga i fafo.

O loʻo nonofo i Beijing faʻamanatuga, matou te fuafua ma aʻu uo matou te o i le tolauapiga lata ane pe a uma le Mid-Autumn Festival, "o le Mid-Autumn Festival o le aso muamua lea o le aso malolo, matou te fuafua ma aʻu uo matou te o i le fale e faʻatasi ma loʻu aiga i totonu. o aso muamua e tolu o le aso malolo, ona sese lea o le tumutumu e toe foi ai i Beijing, toe foi i Beijing, o nisi o a tatou uo o le a o e tolauapi e malolo ai.”

Ma ina ia faʻaleleia atili ai le tolauapiga, o mea faigaluega e masani lava ona manaʻomia. faaiuga e tatau ona sili atu mea faigaluega mo tolauapiga e faatumu ai se ogalaau.

I le taimi, qing qing, o le mea e lelei ai o loʻu fale o ni taavale malosi fou, o loʻo i ai le galuega faʻasalalau e mafai ona faʻafetaui le manaʻoga o oloa faʻaeletoroni e faʻapipiʻiina ma faʻaaogaina, pe latou te mafaufau i mea e tolauapi ai ma se sapalai eletise i fafo, "i le tausaga talu ai, na ou tuʻuina ai le tele o lauiloa lauiloa. o le eletise i fafo ma le faʻatau, ae o le tau o le faitau afe o yuan pe faʻatagaina ou te leʻi mafai ona manuia.

E ui lava e leʻi faʻatau e Qingqing se eletise i fafo ona o le maualalo o le faʻaaogaina, tau taugata ma isi mafuaaga, ae faʻatasi ai ma le tulaʻi mai o le "fiva tolauapi", ua faʻateleina foi le faʻatau atu o le eletise i fafo, i tausaga talu ai nei, e tele tagata faʻatau faʻatau. sapalai eletise i fafo.

O Peng Peng, o le na fuafua foi e tolauapi i fafo ma lona aiga i le taimi o aso malolo o le National Day, fai mai, "Matou te leʻi taumafai muamua e tolauapi, ma matou asiasi i le fanua a uo.O le taimi lenei, matou te fuafua e malaga na o i matou, ma matou te mananaʻo e faʻatau uma meafaigaluega na matou faʻaaogaina pe a matou tolauapi." I le manatu o Pengpeng," o le faletupe tele "o se tolauapiga talafeagai," i fafo ma se sapalai eletise feaveaʻi o le a e sili atu ona faigofie.”

O le mea moni, i le vaaiga a le tele o tagata faʻatau, o le tuʻuina atu o le eletise i fafo e le o se taʻaloga maualuga, o se mea e fausia i totonu o le maualuga o le malosi o le lithium ion batini, e mafai ona tuʻuina atu se eletise eletise eletise AC / DC, faʻapipiʻiina i se ituaiga. o fesoʻotaʻiga, faʻaaogaina lautele i femalagaaiga i fafo, sauniuni faʻafuaseʻi ma isi faʻaaliga.

Faʻatusatusa i le "faʻatauga faletupe", e le gata ina lagolagoina le faʻaogaina o le eletise i fafo, ae mafai foi ona liliu le mana i le 220V AC, e mafai ona tuʻuina atu le tele o numera ma ituaiga o meafaigaluega i le taimi e tasi, ma e mafai foʻi ona faʻaogaina panels faʻapipiʻi la e teu ai le eletise. i tulaga fa'afuase'i.

Ole tulaga ole alamanuia e le maualuga, lea e fuafua ai e naʻo le gaosiga o pisinisi e manaʻomia le faʻatauina o vaega o le eletise i fafo, e pei o sela, panels solar, inverter, mea faʻaeletoroni, vaega faʻavae, ma isi, ona faʻatino lea o le gaosiga ma le gaioiga tutusa. .

Pe ona o lea foi, ua tulai mai foi le au ulufale.O faʻaiʻuga o faʻamatalaga o le "siaki pisinisi" o loʻo faʻaalia ai e oʻo atu i le 2022, o le aofaʻi o pisinisi i totonu o le atunuʻu e aofia ai le "portable energy store supply power supply" e 399, o se faʻaopoopoga e 46 faʻatusatusa i le 353 i le faaiuga o le 2021.

O faʻamatalaga o le "Magic Mirror Analysis +" o loʻo faʻaalia ai o le faʻatautaia e-commerce platforms out power brands rank the top brands o EcoFlow, Dianxiao 2, Star Zhao Blue, New Chi Shi, Bull ma isi.E le gata EcoFlow, eletise. tama'i lua ma isi fale gaosi oloa e teu ai le malosi feavea'i suotosina loloto, ae fa'apea fo'i gaosi fa'aleaganu'u e pei o le Bull cross i totonu o le ta'aloga.

I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se ituaiga o faʻailoga o loʻo i totonu o Guangdong poʻo Shandong gaosi eletise i fafo, e pei o XinChi Shi, Sheng Xinlong, Weifan, Ran yong, ma isi, e ui lava o lenei ituaiga ituaiga e le EcoFlow, eletise laʻititi lua igoa. , ae o lona fa'atau oloa tasi e matua maualuga lava.

02 O atunuu i fafo e telē atu nai lo le maketi i totonu o le atunuu

E leai se masalosalo o le malosi i fafo o loʻo avea ma vasa lanumoana fou, ma o loʻo nofoia e le au gaosi eletise i fafo le "lalolagi o le lalolagi".

E tusa ai ma le Outdoor Consumer Electronics Trends Report, o le sapalai eletise feaveaʻi a le lalolagi na faʻatupulaia i le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 148% mai le 2016 i le 2021, ma o uta a le lalolagi ma Saina e tatau ona oʻo atu i le 31.1 miliona iunite ma le 28.67 miliona iunite i le 2026.

Xu Jiqiang, supavaisa sili o le Zhongguancun Energy Storage Industry Technology Alliance, fai mai o uta eletise feaveaʻi a Saina i le taimi nei e sili atu ma le 90% o le lalolagi.O loʻo faʻatatauina i nai tausaga o lumanaʻi, e mafai ona oʻo atu i le 30 miliona iunite a le lalolagi atoa, ma o le maketi e tusa ma le 80 piliona yuan.

I se isi faaupuga, e iva mai le 10 sapalai eletise i fafo o le lalolagi o loʻo faia i Saina.

Pe a faatusatusa i le tolauapiga i totonu o le atunuu, lea ua na o le tulai mai i tausaga talu ai nei, sapalai malosiaga i fafo i le maketi i fafo e manino le faaaogaina i se lautele lautele, ma le maketi tutusa e lautele atu nai lo le maketi i totonu o le atunuu.

Mo oloa feavea'i e teu ai le malosi ma le malosi e tusa ma le 100-3,000 W, o gaioiga i fafo ma sauniuniga faʻafuaseʻi o faʻataʻitaʻiga autu ia o talosaga.I gaoioiga i fafo, e mafai ona tuʻuina atu le mana i telefoni poto, papa, drones, projectors ma isi meafaigaluega.I fa'alavelave fa'afuase'i, e mafai ona fo'ia ai le le lava o le paoa e mafua mai i fa'alavelave fa'afuase'i i nofoaga e tele fa'alavelave fa'alenatura e pei o le mafui'e, sunami ma le afa.

E fa'avae fo'i i luga o fa'ata'ita'iga fa'apenei, i le va'aiga a le alamanuia, fa'aola eletise i fafo "natura" e fetaui ma maketi i fafo.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le China Chemical and Physical Power Supply Industry Association, e tusa ai ma faʻamatalaga faʻatau atu o le eletise i fafo i le 2020, o le Iunaite Setete o le maketi sili ona tele a le lalolagi mo le teuina o malosiaga feaveaʻi, e mafua ona o le maualuga o le tele o femalagaaiga i fafo o Amerika. tagata faʻaoga, latalata i le 50%, ma i le 2020, o le aofaʻi o talosaga i le lalolagi o le a oʻo atu i le 47.3%.

O le lona lua o Iapani, lea e faʻatatau i le 29.6% o talosaga i le lalolagi faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi, e mafua ona o le tele o taimi o mafuiʻe ma isi faʻalavelave faʻafuaseʻi i Iapani, ma le maualuga o le manaʻomia mo meafaigaluega eletise faʻafuaseʻi.

I Europa, Kanata ma isi nofoaga, o le manaʻoga autu o loʻo iai pea i fafo ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, ae ona o le filifiliga a Europa o uila ma isi auala femalagaiga feaveaʻi, o le manaʻoga mo le teuina o le malosi feaveaʻi e itiiti.

I se faapuupuuga, pe a faatusatusa i le vaevaega i totonu o le atunuu o le auala, o le alu i le sami atonu o le auala sili lea mo ituaiga eletise i fafo.

Mai le va'aiga o le filifili tau alamanuia, tele so'otaga o lo'o tumu i atina'e i totonu o le atunu'u.E tusa ai ma le Lipoti faʻapitoa i luga o le Portable Energy Storage Industry na tuʻuina atu e le CITIC Securities, i le taimi nei, o le lalolagi o loʻo faʻapipiʻiina le eletise e teu ai le eletise, e pei o maa i luga ma fesuiaʻi, ma le tuʻufaʻatasia o le ogatotonu o loʻo faʻatumauina i Saina.O le tele o fa'atauga fa'ailoga o lo'o i lalo o fa'aSaina, ma o alavai pito i lalo o le tele lava o feso'ota'iga e-fefa'ataua'iga.

Ma e faapena lava.E tusa ai ma faʻamatalaga aloaia a EcoFlow, i le Amazon's Prime Day ia Iulai 2022, o le faʻatauga a Zhenghao EcoFlow na oʻo i le 159 miliona yuan i aso e lua, lea na faʻateleina ai le faʻatau i Amerika i Matu i le 450% i lea tausaga ma lea tausaga ma Iapani na faʻateleina le 400% i lea tausaga ma lea tausaga. .

 

O le Warburg New Energy, o le ta'ita'i i le pisinisi e teu ai le malosi feavea'i, ua fa'aaogaina le fuafuaga o le atina'eina o maketi i totonu ma fafo i le taimi e tasi.Ua fausia le ituaiga tutoatasi i totonu o le atunuu "Electric Er" ma le faailoga faavaomalo "Jackery", ma faʻamaeʻaina le faʻasologa atoa o le "aiga + i fafo" ma le "initaneti + offline".

Mai le vaʻaiga o le maketi maketi, o le lalolagi feaveaʻi e teu ai le eletise e faʻapipiʻi maualuga, faʻatasi ai ma tupe maua a le CR5 mo le 50%.Ae ui i lea, mo le maketi i totonu o le atunuʻu, o loʻo i ai pea i le tulaga o le tele o faʻailoga "feeseeseaʻiga" le gaosiga o le teuina o malosiaga.Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le tamaoaiga ma le faʻaititia atili o tau o oloa, o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻaogaina o maketi o oloa feaveaʻi e teu ai le malosi, ma e lautele le avanoa maketi.

Ou te talitonu i se taimi lata mai, faatasi ai ma le siʻitia o le eletise i fafo, e mafai ona faʻaauau pea ona tatou 'ai le tufatufaga o atinaʻe i Saina.

 

Tapuni

Puletaofia © 2023 Bailiwei aia tatau uma ua taofia
×